Bloggen fick tidig semester då det hände väldigt mycket på samma gång… Jag och de svartvita tjejerna har nu lämnat stockholm och flyttat norrut igen. Planen är att bosätta sej i rödåsel och få lite tid för hundarna ett tag samtidigt som jag ska plugga upp lite engelska.

Men nog om det nu har vi just kommit hem ifrån fagersta. Förra fredagen kl 22.30 packade jag och Anna in oss och hundar i bilen och styrde söderut. Vi var framme på lördag morgon och fick en toppen plats för tältet. Första parkett berdvid largeplanen! Var lite rolig för hur det skulle gå med Yes på resan ner eftersom att hon inte tycker speciellt mycket om att åka bil, men det gick riktigt bra.

Mina lopp däremot gick inte bra. Dollan gjorde sitt bästa och nollade något lopp och hade några 5 fel men det räckte inte till tidsmässigt. Keris lopp var bitvis fina men slutade oftast med disk på något ställe. Var det inte slalomen så missade hon något balanshinder eller rev i starten. Men men det är bara att träna vidare. Hade en fantasktisk vecka i alla fall, såg många duktiga ekipage och träffade massa bekanta ansikten. En vecka i tält med Anna och fem hundar hade inte kunnat vara bättre! Det blir absolut repris nästa år!

 

Melonätande innan Jenny kom över och drillade oss norrläningar i hur man får till tajta ”Jacko-svängar”

Jag Keri och Zelda spanar in konkurensen, och ja är man på agilitytävlingar så är det inte hela värden om man faktiskt ser ut så där 😉

Och efter att ha spanat in konkurensen så ska de noga kollas upp stamtavlor etc…

 

Samtidigt som jag ängnar mej åt livsviktigt eftersöksarbete och jagar stamtavlor och kennelnamn för glatta livet, latar sej min lila Dollan och Anna på filten bredvid.

Nu ska jag och mamma ut i skogen med djuren och plocka hjortron och titta på älgtorn. Hon är rolig min lilla mamma, ingen kan ju vara stoltare än henne över att ha tagit jägarexamen, haha, så nu är hon eld och lågor över jaktstarten den 6 augusti och ränner runt i skogen med saltstenar och städar ur gamla jakttorn. Men tjaa, If it makes you happy 😉

Tjing!