Eftersom Ejjanåntinggökull så lägligt passade på att spy ut lite aska, har jag fått ha syster från new york här i veckan (som skulle flugit hem i söndags)! 😀 Detta har inneburit mycket tjejsnack och lite datatid, mysigt värre.

I fredags kom även Maria, Nicklas och Jon hit. Mycket valpbus, shopping i Haninge Centrum, trevlig middag, lite vin och en hård fajt i ”kampen  mellan kvinna och man” hanns med innan de åkte vidare mot Norrköping på lördagkväll.  

Bristen på blogguppdateringar kan även skyllas lite på jobbt där vi haft väldigt mycket. Eftersom inte Cattis börjat än så har vi haft drygt 20 hundar att dela på på promenaderna. Men det är nyttig det med i mellan åt även om det ibland känndes som många, tur vi har snälla hundar. Sedan har jag äntligen kommit igång med springträningen för mej och Keri. I veckan var det 4,3 km som gällde och vi höll ut riktigt bra, fuskade inte en ända gång faktiskt. Så på fredagen hade vi skarapat ihop 21,5 km. Jag vet det är inte speciellt långt men någon stans måste man börja 🙂

Nästa helg blir det valpmys med Malin och Lina när jag ska följa Malin upp till Brånan för att kika på Cheyennes och Eddies underverk ❤ Oj vad jag längtar!

Vad beträffar den lilla krabaten så sköter hon sej och utvecklas för varje dag! Jag är så glad att hon är lugn och sansad, inge stress alls, även om det är mycket myror i benen ibland, just nu ligger hon vid mina fötter och sover man ser hur det rycker lite i tassarna ibland, min söta lilla Yes Princes:* Keri ligger in bit bort och tuggar på ben hon tycks ha accepterat nytillskottet och de kan faktiskt leka emellanåt till och med, även om den lilla med jämna mellanrum blir påmind om hennes plats! 

/Annika