Nu har det hänt mycket och jag har faktiskt (!) en giltig anledning till att jag inte hört av mig på länge. Jag har nämligen varit helt utan internet (och som jag redan varit inne på tidigare här i bloggen, så är jag tydligen väldigt beroende av denna lilla tekniska pryl..). Men nog om det!

Efter en slapp vecka hos syster i Norrköping så har jag nu hunnit jobba en vecka. Både jag och Keri trivs som fiskar i vattnen! Ska lägga upp lite bilder från alla underbara dagisvovvar så fort jag kan! Veckan avslutades med en promenad i sällskap med några utvalda retriverdamer och chefen Anna. Vi passade på att gå en sväng till Brandbergen och kika på en lägenhet som jag förhoppningsvis kommer få en kallelse till visning på… hoppas, hoppas, hoppas!

Idag (lördag) har det varit en trött hund och en ännu tröttare ägare, som har latat sej framför OS hela dagen lång och myst. Vi tar nya tag nästa vecka, längtar redan lite grann efter de små dagisliven… Jag har verkligen ett toppenjobb!

Nu över till dagens citat:

Insperationen till citatet har jag hätat från alla dgishundar som gått på promenad med mig i veckan. De små liven har välkomnat mig med attityden ”Och varför skulle jag göra som du säger?” Men jag tror aldrig jag har blivit testad så många gånger av samma hund som vår lilla golden. Hennes tankar får avsluta dagens inlägg:

Några minder klyftiga tankar från vår lilla golden tik, samma visa varje gång!  

 ”Okej, okej, jag vet att sist ville du att jag skulle gå fint, men… den här promenaden kan jag nog göra som jag vill” 

På återseede!

/Norrländska 08an