Då var vi hemma från kylan igen. Efter att ha plockat upp Zid hos Anna, (som jag skulle tävla då hon inte kunde) styrde vi saaben mot Jokkmokk. Lite orolig över att inte hitta hade jag tagit till gott om tid. Till min stora glädje kör jag upp en bil med reggnr HUNDVIS innan Piteå. Skönt, vi tog rygg på den och tog oss hela vägen fram utan en enda felkörning!

Väl framme han jag förbi Ludde och vi tog en prommenad i kylan innan Jessica och co anlände.  Vi fick en jättefin stuga efter lite byte. Loft, vardagsrum, bastu, golvvärme,utsikt över älven, öppenspis, you name it! Tummen upp till Jokkmokk kamping. Tävlingarna på lördagen gick riktigt bra, Zid sprang på bra. Första loppen trillade han av bommen. Han gjorde inte illa sej vilket så klart är huvudsaken, men han hade nog nollat och placerat sej om det inte var för den missen. Synd! Nästa lopp nollade vi och vann. Pinne och pressentkort hos folksam, inte illa. Keris första lopp fick hon några rivningar och lite trassel men jag har varit med om värre katastrofer. Lopp nummer två däremot gick som en dans. Allt satt där, äntligen! Klassvinst och pinne samt foklsam presentkort. Min fina lilla tjej. Var så glad när vi gick i mål och så glad när jag tog emot priset att alla trodde nog att det var uppflyttningspinnen. Det var t o m  en tjej som grattade mej i kön till kinamaten (senare på kvällen), ”till uppflyttet” hmm, tja jag förklarade lite att det var ju första pinnen i agilityn haha. Söndagen gick inte alls vet inte om jag hade laddat ur för mycket dagen innan. Det trasslade med båda hundarna rejält fast jag var glad i alla fall. Två första placeringar av 8 lopp!

På vägen hem plockade jag upp Livvan (tiken som jag tog hand om åt Håkan när hon var valp förra hösten/vintern. Hon har bott på Persön hos Marlen efter att Håkan bestämt sej för att hon inte vart något i hagen. ) Anna ville i alla fall ta henne på prov och se hur hon var om hon kunde bli något. Så jag tog med henne hem till Anna i Kåge. Nu får vi se hur det går. Vore så roligt om hon stannade i min närhet, är ju lite svag för lilla charmtrollet.

Ikväll blir det träning på travet med de svartvita tjejerna.

Vi hörs!