Helgen till ära har syster med respektive åkt till fjälls. Tanken var att även jag skulle ansluta sällskapet och dra mej norröver för en sista vinterglimt med bräda och vita vidder innan våren nu anländer. Men, eftersom jag i morogn ska på agility kusr så blev det inte så. 

Innan de åkte så kom de förbi på jobbet och satt och tjatade några timmar. Det visade sej att Niklas behövde någon stans att ha bilen under helgen. Är du sugen på att köra BMW i helgen undrade Niklas och jag var inte sen att fånga nycklarna som kastades från soffan!  Weehoo!!! Detta passade perfäkt eftersom jag skulle vara i ett ridhus en mil bort på kurs.

Så idag tänkte jag vara duktig och tanka ordentiligt så jag hade det avklarat tills imorgon. Sagt och gjort, jag och Keri satte oss till rätta och gled ut på vägen med siktet inställt på Preem. Måste ju erkänna att det är ortoligt kul att köra den. Och visst det kan vara lite kul att den röda sport bilen ibland drar till sej lite extra uppmärksamhet TILLS man ska tanka! Så fruktansvärt att åka in där på macken och känna att alla killar runt om som står och fixar med sina bilar, vänder på huvudet och granskar en, när man inte har en susning om hur det går till på en mack! Med syrran i luren (och en gapskrattande Niklas i bakgrunden) backar jag runt bland pumparna, kassa hit och disel dit, 95 oktan, allt bara snurrar och jag känner hur jag har hela mackens uppmärksamhet på mej! Efter flera minuter av pedagogisk hanledning från syrran och ett antal utbrott från min sida har jag lyckats hitta till rätt pump (som jag ironiskt nog stod vid från början) och fått in kortet och koden, sedan var det svåra över. När jag tillslut rullar iväg igen ser jag hur grabbarna står där och flinar, fy fan för att vara blåst brud! 

Alltid lär man sej något,  tankad och klar inför imorgon känns i alla fall skönt!

Kurs i morgon i alla fall, det ska bli kul, nu ska vi ut på kvällspromenaden, i det här vädret är det svårt att hålla sej inne!

Ciao!