Helgen har varit super kul, den började med att jag träffade upp Dionne från sthlmsavd efter jobbet. Tillsammans med henne och hennes två hundar; Stacy (jack russle) och Ebba (border terrier) så satte jag och Keri kurs mot Nordmaling. Efter 6,5 timmes körning var vi framme på vandrarhemmet. Väl framme ställde vi klockorna och somnade snart. Eftersom Stacy är i klass 3 så blev lördagen tidig, redan 06.30 var vi på plats i ridhuset. Resultaten av helgens lopp blev inte speciellt bra men vi hade roligt och tog inte tävlandet på för stort allvar. Att försöka bygga upp en posetiv tävlningsbild är prio 1 just nu.

Nu ska vi förhoppningsvis snart komma igång med träningen ordentligt och då kunna vänta oss lite bättre utdelning på tävlningarna med. Lika trevligt som alltid att träffa norrlandsgänget! Det ska bli tråkigt att inte kunna träna och tävla med dem på samma sätt som innan.  

Nu skiner solen i stockholm och det börjar gå mot ljusare varmare tider tränings människan i mej håller på att vakna till liv och jag känner hur det kliar i figrarna att få börja träna både Keri och Yes, hoppas på att kunna få tillgång att träna på får i närheten snart. Men det blir nog lättare framöver allt eftersom snön försvinner.

Undrar just om man ska gå på lilla stockholm i helgen. Nu när man för engångsskull är i närheten av händelsernas centrum, någon mer som ska dit?