Kändes omänskligt att ställa klockan på 04.00 igår och ännu mer omänskligt att stiga upp i morse när den ringde. Någon som tyckte det var en bra idé däremot var min lilla söta border, som var helt med på noterna och gärna följde med. Denna underbara hund som alltid kan få mej att le! För närvarande ligger hon bredvid mej i soffan på jobbet och sover sött.

Eftersom jag är lite nervös av mej och det är första gången jag öppnar på jobbet själv så bestämde jag mej för att ta en tidigare buss och ett tidigare tåg om utifall att något skulle hända. Sagt och gjort bussen av gick 05.20 och ni som känner mej vet att jag inte heller packat inför helgens tävlingar (att jag aldrig lär mej!!! :@ ) så både packning, duschen, betala räkningar och frukostbordet var avklarat innan 10 över 5. Allt gick i en rasande fart när jag väl kommit ur duschen. Att hoppa in i duschen är ett väldigt bra sätt att vakna till faktiskt. Så nu sitter jag på jobbet och tråkar. Söta chefen lämnade datan så jag skulle ha något att göra 🙂 Snart börjar väl hundarna ramla in allt efter som. Är tok nervös inför helgens tävlingar. Har inte tränat sedan i september om man inte ränkar den lilla slalom träningen vi hade för några veckor sedan. Hur ska det gå?! Men ska försöka att bara leka och ha roligt på planen så får vi se vad som händer. En annan sak som inte är så jätte roligt heller är att jag i flytten inte hittar stamtavlan. Vaccinationen är med men stamtavlan och tävlingsboken är antingen i norrköping eller i skellefteå. Alltid är det någto jag måsta krongla till…

Tjejen jag åker med Dionne verkar jätte trevlig så det blir säkert en lätt resa de 60 milen. Hoppas bara jag kan hålla mej vaken!

Nu kommer Daisy våran blonda golden flicka. Bäst att sätta i gång med jobbet!